Četvrti Artinvest Kućni sajam

Poslovne partnere i kolege iz industrije nameštaja Artinvest je i ove godine pozvao na Kućni sajam u našem centru u Staroj Pazovi. Na sajmu je prikazan veliki broj noviteta na području repromaterijala, okova i drugih artikala iz Artinvest asortimana. Najpoznatiji evropski proizvođači repromaterijala, naši snabdevači, učinili su sajam još zanimljivijim svojim dolaskom i prezentacijama artikala koji će se uskoro pojaviti na našem tržištu. Sajam, koji se tradicionalno održava na otvorenom prostoru, ove godine privukao je rekordan broj posetilaca, a vreme nas je poslužilo i omogućilo da sva tri dana sajam bude odlično posećen od jutarnjih do kasnih večernjih sati.

Gosti su iskoristili su i priliku da naruče nove isporuke materijala, jer Artinvest svim kupcima daje popuste tokom sajamskih dana. Ove godine ponuda artikala na popustu je bila posebno dobra, i obuhvatila je sve tipove proizvoda iz asortimana naše kompanije. Naša želja je da Kućni sajam vremenom postane značajno izložbeno-prodajna manifestacija i pokazalo se da za takvom vrstom susreta postoji veliko interesovanje.

Predstavljen je i novi veb sajt, a partnere smo upoznali i sa planovima za narednu godinu i načinima na koje oni mogu učestovati u širenju Artinvest poslovne mreže. Kućni sajam od prve godine sinonim je za dobru zabavu, tako da ni ove godine nisu izotali kulinarski specijaliteti, živa muzika, nagradne igre i zabavni program.

Ovoga puta imamo i dodatni razlog za slavlje jer Artinvest puni 20 godina, a u treću deceniju postojanja ulazimo sa namerom da postanemo brend za koji je čula većina naših ljudi i da barem svako deseto domaćinstvo do kraja ove decenije ima jedan naš komad nameštaja.

Kucni sajam 2014