Artinvest prezentacija u firmi Furnex - Čačak

    

   

   Početkom juna meseca održana je prezentacija dela materijala iz ponude Artinvesta, u Čačku, kod našeg kupca i domaćina, preduzeća Furnex. Predstavili smo novu kolekciju Kaindl proizvoda, koja je najpotpunija do sada, kako po broju dekora i struktura, tako i po raznolikosti i atraktivnosti dekora. Takođe, nova kolekcija Kronoswiss univera, predstavljena je kao idealan izbor za potrebe izbalansirane povoljne cene i kvaliteta. Nakon toga, gosti su upoznati sa prednostima vrhunskog okova Blum i razlozima zašto cenu kod ovakvih proizvoda ne treba gledati kao presudan faktor. Na kraju, predstavnik Fisher proizvoda, detaljno i praktično je objasnio upotrebu palete roba ovog proizvođača koja se nalazi na lageru Artinvest.

Preko 40 stolara i kupaca firme Furnex učestvovalo je u ovoj prezentaciji, a njihova zainteresovanost se videla i u tome što su nakon prezentacije ostali sa nama i postavljali nam dodatna pitanja.

Sve u svemu, jedan lep dan i jedna lepa komunikacija na relaciji dobavljač – prodavac – krajnji korisnik, i nadamo se da će građani Čačka posle ove manifestacije imati bogatiju ponudu u izradi nameštaja od iverice, medijapana, visokog sjaja,i ostalih materijala iz široke ponude ove dve firme.