Artinvest u Požarevcu - firma UNIVER SAVIĆ

 

Prošlu godinu smo završili prezentacijom dela asortimana Artinvest materijala u Požarevcu, u firmi naših prijatelja Univer Savić. Prezentovana je iverica ili univer kroz novu kolekciju materijala KAINDL, okov za nameštaj svetski priznatog brenda BLUM, kao i novi proizvodi firme HRANIPEX, lepkovi i čistači koji se koriste u proizvodnji nameštaja. UNIVER SAVIĆ je najveća firma na samo u Požarevcu, nego u celom okrugu, tako da sada svi u ovom delu Srbije imaju mogućnost da koriste kvalitetne i savremene materijale kojima Artinvest snabdeva ovu firmu.

U prijatnoj atmosferi održana je poučna prezentacija za stolare koji kupuju ivericu, medijapan i univer u ovoj firmi, domaćini su nagradili stolare koji su u protekloj godini napravili veliki promet, i nakon toga smo se malo družili uz lepu zakusku i u prijatnoj atmosferi.

Ovaj vid kontakta, gde se sastanu i razmene iskustva tri povezane strane u liniji proizvodnje nameštaja po meri, donosi višestruku korist u ovom segmentu privrede.

Artinvest će i u narednoj godini nastaviti da prezentuje širom Srbije materijale kao što su iverica, medijapan, univer, okov za nameštaj, ručice za nameštaj, lepkovi i mnogo što šta još iz široke palete proizvoda sa našeg lagera.