Poslovne jedinice » Maloprodaja Smederevski put

Smederevski put 24a
tel 011/2893530
fax 011/2893560
maloprodajasp@artinvest.co.rs

» Cenovnik usluga

Poslovna jedinica Smederevski put se prostire na oko 500m² i obuhvata prodavnicu, radionicu, magacin i parking. Šest radnika brine o Vama, bićete usluženi brzo i efikasno. Radno vreme je od 8-20h, subotom od 8-15h, nedeljom ne radimo.

Ove godine smo renovirali prodavnicu kako bi ste se osećali lepše kad dođete kod nas i kako bi Vam olakšali izbor materijala, kao i da Vam pokažemo na licu mesta kako funkcionišu okovi za nameštaj.

U prodavnici možete ugovoriti izradu krojnih listi sa kantovanjem ABS-om, kupiti funkcionalan i kvalitetan okov za nameštaj renomiranih italijanskih proizvođača FGV, VOLPATO i POLIPLAST,
dobiti odgovarajuće savete od stručnih lica i ljubaznih prodavaca. Na našoj kuhinji direktno možete pogledati primenu savremenih okova za nameštaj i to isto primeniti kod Vas u kuhinji i olakšati svakodnevnu upotrebu.

Što se tiče pločastih materijala u ponudi je 100 dezena univera od proizvođača KAINDL Austrija i INTERŠPAN Mađarska.

Radne ploče 3 i 4cm debljine u 60 dezena sa svim pratećim materijalima takođe od proizvođača KAINDL Austrija i italijanskog proizvođača TECHLINE.

U ponudi su i lesoniti u dezenima, medijapani u debljinama od 3-40mm, furnirani medijapani hrast, bukva, jasen, orah, trešnja, furnirana i sirova iverica, ploče stolova, lux frontovi, šper, podprozorske daske.

Kantovanje se vrši isključivo sa ABS-om koji je ekološki materijal, otporniji na oštećenja i grebanje od PVC traka. Proizvođač je HRANIPEX iz Češke. Kompletan program univera je pokriven odgovarajućim dezenom ABS-a. Kantujemo ABS u debljini 0.5mm, 0.7mm i 2mm, a širine 22mm, 28mm, 32mm i 42mm.

Pored pravolinijskog sečenja i kantovanja vršimo i krivolinijsko sečenje i kantovanje tako da se možete poigrati i sa oblicima Vaših stolova, polica, kreveta i slično.

Takođe vršimo i kantovanje aluminijumom (natikače) i izradu aluminijumskih ramova sa velikim izborom stakala i folija u boji.

Propratne usluge su bušenje rupa za šarke i sudopere.

Radionica je opremljena vertikalnim formatizerom PUTCH MENNICONI i kantaricom CHEHISA. Sa ovakvim mašinama i odgovornim radnicima u stanju smo da ispoštujemo sve Vaše zahteve i da u kratkim rokovima budete kvalitetno usluženi.

Konforan parking i dodatni magacin takode nam pomažu da materijala uvek ima u prodavnici i da lako i brzo budete usluženi.

Sve ovo smo uradili zbog Vas i verujte nećemo se tu zaustaviti. Iz godine u godinu smo sve bolji zahvaljujuci Vama, našim vernim kupcima.


Uvećaj mapu

» Maloprodaja Jovanke Radaković
Jovanke Radakovic 27
tel 011/2774892
fax 011/2774692
maloprodajasp@artinvest.co.rs

ARTINVEST KUĆA ZA VAŠU KUĆU


© 2009 Artinvest d.o.o.
Powered by PlumDesign