Artinvest je vodeći srpski uvoznik repromaterijala za proizvodnju nameštaja, koji kupujemo od najpoznatijih evropskih proizvođača, kao što su Kaindl, Blum, FGV, Kronoswiss, Pfleiderer i drugi. Naš magacin je konstantno pun, tako da pločaste materijale i okove ovih proizvođača možete odmah dobiti, a čak i kada je potreban uvoz rokovi su svega nekoliko dana. Naši kupci su proizvođači nameštaja, zanatske radnje, dizajneri i arhitekte, kao i kupci koji sami planiraju uređenje svog doma. Šta god da vam je potrebno i šta god želite da napravite možete biti sigurni da mi imamo materijal koji će odgovoriti vašim očekivanjima, pa čak ih i prevazići.
Ova austrijska kompanija već sedam decenija je izbor dizajnera prilikom opremanja stanova, hotela i ugostiteljskih objekata. Zahvaljujući saradnji sa Artinvestom, koji je već devet godina distributer KAINDL programa i gra đanima Srbije omogućeno je da nabave nameštaj od KAINDL materijala. Special structures materijali su najtrženiji deo KAINDL asortimana. Kod ovih ploča dezen je sinhronizovan sa strukturom, tako da se pored boje dobija i taktilni osećaj istovetan kao kod prirodnog materijala. Površine ovih materijala su trodimenzionalne, tako da drvo ima godove i nabore. Vizuelno i na dodir, materijali izgledaju potpuno kao prirodni dok pružaju daleko više mogućnosti za oblikovanje. Ove specijalne strukture mogu se kombinovati sa različitim dekorima i bojama. KAINDL u okviru garancije od 20 godina koju daje na ploče garantuje i 100% odsustvo grešaka u dezenu na površini materijala. Ovaj proces usavršen je do tog nivoa da se na pločama mogu kombinovati sjajni i mat elementi tako da prate dezen, što je još jedna odlika prirodnih materijala. Pored special structures ploča, KAINDL proizvodi i najkvalitetnije standardne melaminske i laminatske pločaste materijale, ploče od drveta i ima neprevaziđenu ponudu laminatnih i drvenih podova.KAINDL
Blum je dinamično internacionalno preduzeće specijalizovano za proizvodnju funkcionalnih okova za nameštaj. Glavne grupe proizvoda su sistemi frontova i elementi na izvlačenje za nameštaj - specijalno za kuhinje. Zahvaljujući svim rešenjima okova, otvaranje i zatvaranje nameštaja postaje emocionalni doživljaj i povećava se komfor kretanja u svim oblastima stanovanja, a prvenstveno u kuhinji. Preko 6000 zaposlenih širom sveta rade na ostvarenju ideje o savršenom kretanju Blumovih sistema okova.
Cilj ove kompanije je trajno zadovoljni korisnik, čije su potrebe postavljene u središte pažnje kompletnog procesa rada, od idejnog rešenja do realizacije.
SWISSKRONO je švajcarski brend sa izuzetno kvalitetnim asortimanom pločastih materijala. Tehnologija najnovije generacije obezbeđuje najviši mogući kvalitet proizvoda, što ovu kompaniju svrstava u red lidera u ovoj oblasti industrije. Kada je u pitanju dizajn i u tom segmentu Swisskrono pruža široki spektar mogućnosti, sa svojom izuzetnom ONE WORLD COLLECTION. Rafinirani izbor dekora je krunisan specifičnim spektrom uni boja, koje svojim pastelnim notama, u kombinaciji sa živopisnim drvo dekorima, obezbeđuju savršenu kombinaciju za izradu modernog nameštaja.
Još jedan od evropskih proizvođača prve klase, Pfleiderer nudi pločaste materijale za sve tipove nameštaja, a kompaniju izdvaja asortiman od 10 tipova ploča i 20 tipova površina, sve uz široku ponudu boja, tako da se ukupan broj kombinacija penje na nekoliko stotina. Kod mnogih proizvođača nije moguće kombinovati bilo koji tip ploče sa bilo kojim tipom površine i boje, ali Pfleiderer je to ograničenje prevazišao u svom DST sistemu, tako da primaju sve porudžbine. Najpopularnije linije proizvoda su BalanceBoard ploče koje donose novu tehnologiju izrade, LivingBoard ekološke ploče i StyleBoard ploče visokog kvaliteta i velike gustine za nameštaj maksimalnog kvaliteta. Kompanija nudi i mnoge specijalne ploče, poput onih obloženih metalom za laboratorije i druge ustanove, ploče otporne na požar, ultralake ploče za viseće elemente i plovila, ploče koje igraju ulogu akustične izolacije i mnoge druge. Još jedna specifičnost kompanije Pfleiderer je to što razvijaju više paralelnih ponuda jednobojnih ploča, koje se razlikuju po refleksivnosti, vrsti palete i drugim odlikama. Kao jedan od lidera u proizvodnji ploča za nameštaj i Pfleiderer poseduje liniju ploča sa 3D površinama, sa čak 16 struktura u ponudi.
Italijanska kompanija Formenti & Giovenzana’s, skraćeno FGV, je najpoznatiji evropski proizvođač okova za nameštaj - metalnih elemenata, fioka i mnogobrojnih automata koji se koriste pri izradi nameštaja, prevashodno u kuhinji. Filozofija kompanije jeste da ponudi dobre, još bolje i najbolje proizvode, dakle ne samo one luksuzne po kojima je FGV najpoznatiji već i proizvode za široku primernu ali i daljle veoma visokog kvaliteta. Kompanija postoji sedam decenija i patentirala je više sistema koji se danas koriste u proizvodnji nameštaja, poput sistema za otvaranje vratanaca, fioka i drugih praktičnih izuma. Ponudu kompanije čine šarke koje se izrazito lako otvaraju, dugo traju i nose veliku težinu, vrlo pouzdani nosači za police, klizni sistemi za korišćenje u svim tipovima nameštaja koje je praktično nemoguće zaglaviti, sistemi za fioke koje štede prostor i otvaraju se jednim dodirom (FGV je u ovom segmentu potpuni lider na tržištu), kao i alternativni i motorni sistemi za otvaranje vratanaca i fioka. Slogan kompanije je "value for many", što simbolizuje težnju italijanskog proizvođača da ponudi svoja originalna rešenja što većem broju kupaca, koji će od toga imati direktnu i vidljivu korist.
AGT je jedan od najpoznatijih evropskih proizvođača pločastih materijala u visokom sjaju. Sa preko 32 godine iskustva, ova kompanija je konkurentna i po ceni i po kvalitetu svojih proizvoda. Dominantni proizvodi ove kompanije su MDF ploče sa povšinama u visokom sjaju, modernim reljefnim površinama, kao i njihovim kombinacijama. Takođe, AGT prozvodi i profile za izradu nameštaja u veoma zanimljivim i inovativnim oblicima, u istim dekorima koji postoje u pločastim materijalima, tako da pružaju širok spektar mogućnosti u dizajniranju nameštaja. Naša lager kolekcija je osmišljena na osnovu dugogodišnjeg iskustva sa ponudom i potražnjom domaćeg tržišta, kao i praćenjem trendova u industriji nameštaja. Uni boje u visokom sjaju, od pastelnih do intenzivnih, zatim talasate površine u visokom sjaju, i kao novi trend - drvo dekori u visokom sjaju, daju nove dimenzije u opremanjima poslovnih i životnih prostora.
Franke - Kitchen Systems - Za kuhinje bez kompromisa! Širok asortiman sudopera, inovativni koncept i prefinjen dizajn je ono što Franke nudi svojim kupcima. U osnovi svakog proizvoda utkani su principi Franke filozofije: najveći kvalitet sirovih materijala, lakoća upotrebe i sigurnost pri korišćenju, štednja vodne energije i zaštita okoline. Franke slavine karakterizuje visoki kvalitet upotrebljenih materijala i vrhunska završna obrada. Franke kreira slavine snažnog karaktera, savršenog spoja dizajna i funkcionalnosti, stila i ergonomije. Sve slavine Franke izrađene su od materijala koji ne utiču na osobine i kvalitet vode što je temeljna vrednost za sigurnu i zdravu ishranu..