DOBRODOŠLI NA NOVI ARTINVEST.RS SAJT!

Ako ste sada prvi put od 18.9. posetili naš sajt svakako ste primetili veliku promenu. Sajt je kompletno redizajniran i sada predstavlja istovremeno web prodavnicu u kojoj se kupuje na veliko i na malo i portal na kome predstavljamo rad kompanije i proizvode značajnih brendova čiji smo distributeri.

Sajt je optimizovan za sve veličine ekrana a posebno privlačno deluje na wide monitorima. Potpuna funkcionanost očuvana je i kada ga koristite putem mobilnog telefona, uključujući naprednije opcije poput pamćenja sadržaja korpe ili pregleda istog proizvoda u više boja. Zahvaljujući zakupu veoma brzih servera sajt može da prihvati znatnu količinu saobraćaja i reaguje momentalno, što je ključni preduslov za svaki savremeni web shop.

Dve celine sajta, eksplikativna i prodajna, odvojene su u dva gornja menija tako da se u isto vreme može lako prelaziti između različitih sadraja ali ćete i lako, bez lutanja ostati u onoj celini koja vas trenutno interesuje. U delu sajta na kome predstavljamo Artinvest i naše snabdevače pronaćićete

mnoge korisne informacije i upoznati se sa našim načinom rada, dok u prodajnom delu sajta možete videti sve artikle iz naše ponude, uključujući specifikacije, cene, varijante proizvoda i link do proizvođača. Proizvode možete naručiti direktno sa sajta, a vaša narudžbina biće procesuirana istovremenom sa slanjem naloga za plaćanje. Svaka narudžbina koja je plaćena direktno ulazi u sistem, roba kreće iz magacina na sečenje i potom na pakovanje i transport - ceo sistem je kompjuterizovan i sve što vam ostaje da uradite posle narućivanja na sajtu jeste da sačekate isporuku.

Sajt pamti vaše prethodne posete, tako da ćete se lako vratiti do proizvoda koju su vas ranije interesovali i vremenom će na vašem računaru brzina učitavanja sajta biti još brža. Ne propustite da pročitate vesti iz Artinvesta, jer je to način na koji ćemo najavljivati popuste i akcije, i da se prijavite na newsletter u kome vas takođe čeka pregršt korisnih informacija.