• ARTINVEST DOO
  •  Miška Kranjca 26, Rakovica, Beograd
  • Telefon: 011/40 72 412 ;  Fax: 011/ 40 73 476 
  •  Mob: 064/ 829 4621
  • Email: maloprodajakb@artinvest.co.rs

Prodavnica se nalazi u Rakovici, u ulici Miška Kranjca 26. U prodavnici možete ugovoriti izradu krojnih listi sa kantovanjem ABS-om, kupiti funkcionalan i kvalitetan okov za nameštaja renomiranih italijanskih proizvođača ITALIANA FERRAMENTA, VOLPATO i POLIPLAST, dobiti odgovarajuće savete od stručnih lica i ljubaznih prodavaca. Na našoj kuhinji direktno možete pogledati primenu savremenih okova za nameštaja i to isto primeniti kod Vas u kuhinji i olakšati svakodnevnu upotrebu.

Što se tiče pločastih materijala u ponudi je oko 200 dezena i univera od proizvodača KAINDL Austrija i Kronoswiss Ukrajina, kao i materijali u sjaju renomiranog brenda AGT.

Radne ploče 3 i 4cm debljine u preko 80 dezena sa svim pratećim materijalima takođe od proizvođača KAINDL Austrija i Kronoswiss Urajina.

U ponudi su i lesoniti u dezenima, medijapani u debljinama od 3-40mm, furnirani medijapani hrast, bukva, jasen, orah, trešnja, furnirana i sirova iverica, ploče stolova, lux frontovi, šper, podprozorske daske.

Kantovanje se vrši isključivo sa ABS-om koji je ekološki materijal, otporniji na oštećenja i grebanje od PVC traka. Proizvođač je HRANIPEX iz Češke. Kompletan program univera je pokriven sa odgovarajućim dezenom ABS-a. Kantujemo ABS u debljini 0.5mm, 0.7mm i 2mm, a širine 22mm, 28mm, 32mm i 42mm.

Pored pravolinijskog sečenja i kantovanja vršimo i krivolinijsko sečenje i kantovanje tako da se možete poigrati i sa oblicima Vaših stolova, polica, kreveta i slično.

Takođe, vršimo i kantovanje aluminijumom (natikače) i izradu aluminijumskih ramova sa velikim izborom stakala i folija u boji.

Propratne usluge su bušenje rupa za šarke i sudopere.

Sve ovo smo uradili zbog Vas i verujte nećemo se tu zaustaviti. Iz godine u godinu smo sve bolji zahvaljujući Vama, našim vernim kupcima.

Kod nas možete da poručite:

nameštaj po meri, pločaste materijale, okov za nameštaj, opremu za kuhinju, laminatne podove, gotov nameštaj, kancelarijski nameštaj i još mnogo toga...