• ARTINVEST DOO
  •  ul. Jurija Gagarina 155, RK Sava, blok 44 (pored Piramide)Novi Beograd, II i III sprat
  • Telefon: 011 225 11 15
  • Fax: 011 225 11 15
  • Email: outletnamestajanb@artinvest.co.rs

Artinvest je vodeći distributer repromaterijala za proizvodnju nameštaja u Srbiji i jedan od najvećih prodavaca gotovog nameštaja i nameštaja po meri u našoj zemlji. Maloprodaja nameštaja smeštena je u Outlet salonima nameštaja na dve lokacije u Beogradu, kao i u Valjevu i Nišu. U Outlet salonima kupci mogu da se upoznaju sa ponudom našeg originalnog ARTI nameštaja od pločastih materijala kao i velikim asortimanom nameštaja domaćih i stranih proizvođača, uključujući gotove kuhinje i sobe, kancelarijski nameštaj i komadni nameštaj.

Artinvest u Outlet salonima nameštaja nudi najpovoljnije cene na tržištu, a kupcima garantuje kvalitet i raznovrsnu ponudu, uz mogućnost plaćanja na rate, čekovima i putem kredita. Sarađujemo sa najboljim proizvođačima nameštaja u zemlji i svetu, tako da možemo da ponudimo nameštaj različitih linija, materijala i stilova, od modernog do klasičnog, uključujući i prvorazredne artikle iz sopstvene proizvodnje.

Komplete ARTI nameštaja, od setova za predsoblja, preko trpezarija do dečijih soba, možete po najpovoljnijim cenama pronaći u Outlet salonima nameštaja i tako ostvariti veliku uštedu u odnosu na komadnu kupovinu, dok kupcima pojedinačnih komada nameštaja možemo da ponudimo dovoljno širok izbor da bez obzira koliko novca planiraju da potroše uvek mogu da računaju na više alterntiva.

Artinvest je partner nekih od najuglednijih evropskih proizvođača pločastih materijala i okova, u mnogim slučajevima jedini u Sribji, tako da smo u prilici da ponudimo izuzetan broj različitih rešenja, uključujući vrhunske proizvode evropske industrije koje implementiramo u našim kuhinjama, sobama i u komadnom nameštaju kao što su komode i plakari.

Naši kupci se mogu osloniti da prvorazrednu distributivnu mrežu. Proizvode dostavljamo bez naplate, a za sve artikle izložene u Outlet salonima nameštaja rok isporuke bilo gde u Srbiji je pet dana. Artinvest, kako selekcijom materijala u prodaji, tako i prilikom dizajna ARTI nameštaja i pri opremanju Outlet salona teži da podigne na viši nivo kvalitet nameštaja koji se proizvodi i kupuje u našoj zemlji. Kupcima nudimo nameštaj maksimalnog kvaliteta, jer nameštaj je trajno dobro koje mora ispuniti sva očekivanja kupca.