• ARTINVEST DOO
  •  Temerinska 115, N.Sad
  • Telefon/Fax: 021/42-34-43, 021/66-15-614
  •  Mob: 064/829-4649, 066/829-4712
  • Email: maloprodajans@artinvest.co.rs

  • Radno vreme 8 - 20h
    subotom 8 - 16h

Prodavnica se nalazi u ulici Temerinska 115, na pristupačnom mestu sa parkingom. U prodavnici možete ugovoriti izradu krojnih listi sa kantovanjem ABS-om, kupiti funkcionalan i kvalitetan okov za nameštaja renomiranih italijanskih proizvođača FGV, VOLPATO i POLIPLAST, dobiti odgovarajuće savete od stručnih lica i ljubaznih prodavaca. Na našoj kuhinji direktno možete pogledati primenu savremenih okova za nameštaja i to isto primeniti kod Vas u kuhinji i olakšati svakodnevnu upotrebu.

Što se tiče pločastih materijala u ponudi je 200 dezena i univera od proizvodača KAINDL Austrija i Kronoswiss Ukrajina.

Radne ploče 3 i 4cm debljine u 60 dezena sa svim pratećim materijalima takođe od proizvođača KAINDL Austrija i italijanskog proizvođača TECHLINE.

U ponudi su i lesoniti u dezenima, medijapani u debljinama od 3-40mm, furnirani medijapani hrast, bukva, jasen, orah, trešnja, furnirana i sirova iverica, ploče stolova, lux frontovi, šper, podprozorske daske.

Kantovanje se vrši isključivo sa ABS-om koji je ekološki materijal, otporniji na oštećenja i grebanje od PVC traka. Proizvođač je HRANIPEX iz Češke. Kompletan program univera je pokriven sa odgovarajućim dezenom ABS-a. Kantujemo ABS u debljini 0.5mm, 0.7mm i 2mm, a širine 22mm, 28mm, 32mm i 42mm.

Pored pravolinijskog sečenja i kantovanja vršimo i krivolinijsko sečenje i kantovanje tako da se možete poigrati i sa oblicima Vaših stolova, polica, kreveta i slično.

Takođe, vršimo i kantovanje aluminijumom (natikače) i izradu aluminijumskih ramova sa velikim izborom stakala i folija u boji.

Propratne usluge su bušenje rupa za šarke i sudopere.

Radionica je opremljena vertikalnim formatizerom STREIBIG i kantaricom IMA ADVANTAGE. Sa ovakvim mašina i odgovornim radnicima u stanju smo da ispoštujemo sve Vaše zahteve i da u kratkim rokovima budete kvalitetno usluženi.

Sve ovo smo uradili zbog Vas i verujte nećemo se tu zaustaviti. Iz godine u godinu smo sve bolji zahvaljujući Vama, našim vernim kupcima.

nameštaj po meri, pločaste materijale, okov za nameštaj, opremu za kuhinju, laminatne podove, gotov nameštaj, kancelarijski nameštaj i još mnogo toga...