Prodavnica u Jovanke Radaković je proširena na oko 800m2 i obuhvata prodavnicu (300m2), radionicu, magacin i parking. Dvadesetcetiri radnika brine o Vama, bicete usluženi brzo i efikasno. Radno vreme je od 7-20h, subotom od 8-15h, nedeljom ne radimo.

U prodavnici možete ugovoriti izradu krojnih listi sa kantovanjem ABS-om, kupiti funkcionalan i kvalitetan okov za nameštaja renomiranih italijanskih proizvodaca FGV, VOLPATO i POLIPLAST, dobiti odgovarajuce savete od strucnih lica i ljubaznih prodavaca. Na našoj kuhinji direktno možete pogledati primenu savremenih okova za nameštaja i to isto primeniti kod Vas u kuhinji i olakšati svakodnevnu upotrebu.

Što se tice plocastih materijala u ponudi je 200 dezena i univera od proizvodača KAINDL Austrija i Kronoswiss Ukrajina.

Radne ploče 3 i 4cm debljine u 60 dezena sa svim pratećim materijalima takode od proizvodaca KAINDL Austrija i italijanskog proizvodaca TECHLINE. U ponudi su i lesoniti u dezenima, medijapani u debljinama od 3-40mm, furnirani medijapani hrast, bukva, jasen, orah, trešnja, furnirana i sirova iverica, ploče stolova, lux frontovi, šper, podprozorske daske.

Kantovanje se vrši isključivo sa ABS-om koji je ekološki materijal, otporniji na oštećenja i grebanje od PVC traka. Proizvodjač je HRANIPEX iz Češke. Kompletan program univera je pokriven sa odgovarajućim dezenom ABS-a.

  Kantujemo ABS u debljini 0.5mm, 0.7mm i 2mm, a širine 22mm, 28mm, 32mm i 42mm. Pored pravolinijskog sečenja i kantovanja vršimo i krivolinijsko sečenje i kantovanje tako da se možete poigrati i sa oblicima Vaših stolova, polica, kreveta i slično.

Takode vršimo i kantovanje aluminijumom (natikače) i izradu aluminijumskih ramova sa velikim izborom stakala i folija u boji. Propratne usluge su bušenje rupa za šarke i sudopere. Radionica je opremljena najsavremenijim mašinama u oblasti drvne industrije što garantuje tačnost i preciznost reza i mera kao i sam kvalitet izrežanog i okantovanog materijla.

Tu su horizontalni formatizer GIBEN STARTMATIC, kantarica IMA ADVANTAGE, kao i dva vertikalna formatizera - STRIEBIG i PUTCH MENNICONI za brže intervencije.

Sa ovakvim mašina i odgovornim radnicima u stanju smo da ispoštujemo sve Vaše zahteve i da u kratkim rokovima budete kvalitetno usluženi. Konforan parking i dodatni magacin takodje nam pomažu da materijala uvek ima u prodavnici i da lako i brzo budete usluženi. Sve ovo smo uradili zbog Vas i verujte nećemo se tu zaustaviti

Iz godine u godinu smo sve bolji zahvaljujući Vama, našim vernim kupcima.