Širi se asortiman nameštaja proizvedenog u Artinvestu

Arti nameštaj u našim salonima i nameštaj koji možete poručiti putem sajta čine komadi koji su deo Arti brenda a naručeni su od proizvođača širom sveta, od Nemačke do Indonezije, kao i od komadi koji su izašli iz našeg pogona u Staroj Pazovi. Serijska proizvodnja nameštaja je relativna novost u Artinvestu jer smo kapacitete za sečenje i oblikovanje nameštaja ranije koristili isključivo za sklapanje nameštaja po meri. Budući da je velika linija daleko pogodnija za serijsku nego za individualnu proizvodnju odlučili smo se da kreiramo prve komade nameštaja u malim serijama i plasiramo ih u Arti salonima. Ovi komadi naišli su na veoma dobar prijem kod kupaca, a proizvodi za kojima vlada najveće interesovanje su:

- Klizni plakari Comfort i Elegant, prvi komadi serijskog nameštaja proizvedenog u Srbiji koji ima sve funkcionalnosti kliznih ormara i plakara na zapadnim tržištima. Klizni sistem je prvoklasan, prostor je originalno i praktično iskorišćen, a paneli su među najboljima u našem asortimanu. Pritom, plakari su veoma povoljne cene.

- Blok kuhinja Signorina, kompaktna kuhinja koja se može koristiti u manjim prostorima, ali i u većim kuhinjama i trpezarijama u kombinaciji sa dodatnim radnim pločama i kuhinjskim uređajima.  Kvalitet frontova je vrlo dobar, retko viđen na kuhinjama ovog formata. Frontovi su visokog sjaja, a kada su okovi u pitanju kuhinja sadrži šarke sa usporivačima, amortizere i klizače sa usporivačima i aluminijumske ručice.

- Arti Spektar dečija soba sastavljena od osam elemenata. Ovu spavaću sobu sa dimenzijama nameštaja bliskim dimenzijama za odrasle rado će koristiti i tinejdžeri. Svaki element može se kupiti odvojeno, a soba je dizajnirana tako da primi sve predmete koji pripadaju detetu, od odeće, preko knjiga i računara do posteljine.